Kosár: 0 Termék
Rólunk

LOVEBUG VINTAGE

Online vintage shoppunk 2010 április eleje óta alakul és fejlődik napról napra, azért, hogy mindenféle -akár egészen különc- igényt kiszolgáljon. Minden termék egyedi darab, nem tömeg gyártott és sok esetben igazi régiségek, vintage kincsek, csecsebecsék ezek. 2012 közepe óta budai szalonunkban, heti 3 napos nyitva tartással személyesen is várjuk az érdeklődőket! Itt lényegesen több kincs közül lehet válogatni már :)

Az alapító és tulajdonos Kertész Violetta igazi gyűjtögető, az évek során rengeteg kincsre lelt, amit szeretne kibővítve és folyamatosan megújítva mások számára is elérhetővé tenni. Divatújságíróként és némi stylist tapasztalattal igyekszik úgy kialakítani a kínálatot, hogy ezek a retró darabok akár az aktuális trendeknek is megfeleljenek, ami persze egyáltalán nem cél, de néha azért nem árt :) A Lovebug szeretné ezt a stílust itthon is ismertté tenni, mint az első magyar online vintage shop, mindent meg is tesz majd azért, hogy szívhez szóló, kedves és egyedi darabokból csemegézhess. Reméljük minél több emberhez eljut a hírünk, ha tetszik amit látsz, visszavárunk!

Érdemes ellátogatni a LoveBug Vintage Facebook oldalára is, ott még több infó, aktuális nyitvatartás és speciális kedvezmények és minden új termék külön felkerül! http://www.facebook.com/lovebugvintage

Show Room: 1027 Margit krt 62. Előzetes bejelentkezés nem árt, de a facebook oldalon van pontos nyitvatartás is! +36 30 2334 739

 

LOVEBUG VINTAGE

LoveBug Vintage has been putting hearts in the eyes of vintage worshipers since April of 2010. Each and every item is hand selected for it's one-of-a-kind style, quality construction and authenticity.

Founder and vintage collector, Violetta Kertész is the sole buyer & lead stylist for lovebug vintage. with a background in fashion journalism and styling and an obsession for vintage style, lovebug was the perfect way for her to express herself while staying true to her love for the industry. Lovebug is the first online vintage shop in Hungary, so we are very excited, and please enjoy the site :)

Check us on Facebook, more info: http://www.facebook.com/lovebugvintage

Show Room: 1027 Margit krt 62. By prior appointment! +36 30 2334 739