Kosár: 0 Termék
FAQ

Az árak nem tartalmazzák a postaköltséget, ezt a rendelés után egyeztetjük, hiszen függ a súlytól és a fizetés módjától, ha személyesen veszed át, természetesen nincs postaköltség :)

A megvásárolt árú átvételére 2 hét áll rendelkezésedre, ha addig ezt nem sikerül egyeztetni, nincs harag, de a megrendelésed sajnos töröljük.

 

Hogy vásárolhatok meg itt bármit?

Nincs más teendő, mint bejelentkezni a webshopba, előzetes regisztráció után.

Vásárlás menete:

- [Kosárba] tenni a kiválasztott termékeket.

- A [Pénztár] gombra kattintás után beállítani a szállítási módot, kitölteni az adatlapot és elküldeni a rendelést. (Figyelem, egyeztetés hiányában az összeállított csomagot az itt megadott címre küldjük, ezért kérlek ügyelj a pontos adatok megadására.)

- A rendelésről kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, az elérhetőségekkel, ami után MINDEN ESETBEN személyre szabottan pontosítjuk a megrendelésed.

 

Hogyan kapom meg a vásárolt terméket?

3 féle lehetőség közül választhatsz egyelőre:

- Postai utánvétel (a Posta aktuális díjszabása szerint, átvételkor kell fizetni a postásnak a végösszeget)

- Ajánlott postázás előre utalás után (utalod a számlánkra pénzt, mi pedig 2 munkanapon belül küldjük neked postán, ez kb feleannyi plusz költség mint az utánvétellel)

- Személyes átvétel (Budapesten, a második kerületben, a Moszkva tér közelében, előre egyeztetett időpontokban, információ: +36 30 2334 739)